Diskussion:Lasse Rimmer

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Aarhus Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Aarhus, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Aarhus-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Video-x-generic.svg Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Denne Wikipedia-artikel er omtalt i følgende kilde(r):
  • Torben Sangild (17. april 2015). "Wiki-værkstedet uge 16, 2015". Radio24syv.

Det virker mest som et cv. Mon ikke Lasse Rimmer selv er forfatteren? 80.161.7.105

Enig, den virker lidt for tyk. Hvorfor skulle Lasse Rimmers artikel være længere end Casper Christensens og Frank Hvams? Hvis ikke Lasse Rimmer har redigeret artiklen så har...øøhh Lasse Rimmer redigeret artiklen! Psellos

Det er rørende sandt. Det meste har jeg selv bidraget med. Caspers artikel er i øvrigt længere, og jeg har også haft fingrene i blandt andet hans artikel og desuden visse andre danske komikeres. Adskillige artikler om danske stand-up komikere er håbløst skrevet, og jeg har taget noget af ansvaret for, at det ikke gælder for f.eks. min. Jeg vurderer selv, at ud over vægtning af oplysninger, så er den nøgternt og redeligt skrevet. Hvis man er uenig, så er det fine ved Wikipedia vel netop, at man kan gøre sig umage for selv at konformere teksten. Venligst, Lasse Rimmer

Din hensigt er for så vidt god nok, men vi har som et grundlæggende princip, at man ikke skriver om sig selv. Jeg tager ikke stilling til indholdet på nogen måde - men forholder mig udelukkende til denne fasttømrede norm.
Din indsats i andre artikler er mere end velkommen! --Arne (Amjaabc) 14. sep 2008, 21:00 (CEST)

Fair nok. Det afgør vist den sag. Kan man håbe at nogen vil redigere efter forgodtbefindende, så teksten kan godkendes. Jeg har faktisk bare forsøgt at ramme hvad jeg mener er velskrevne NPOV-komikerbiografier på den engelsksprogede wikipedia. Stort set ingen af mine kollegaers biografier lever op til de kriterier; flere er skrevet decideret ubehjælpsomt af fans. (Skrev 213.150.58.66 (diskussion • bidrag) 15. sep 2008, 10:23. Husk at signere dine indlæg.)

Jeg vil give dig ret i det meste, og som der er vel tale om et livrem-og-seler-princip. Hvis vi skal stræbe mod en neutral encyklopædi, så bliver vi nødt til at have sådan et kriterium. Jeg vil derfor ikke udtale mig som sådan om kvaliteten af det, du har skrevet om dig selv, men i øvrigt glæde mig over, at du bidrager til andre artikler - det gælder ikke for de fleste, der skriver om sig selv. Men problemet med komikerbiografiers manglende kvalitet kan du for resten overføre til en lang række andre artikler her på stedet. Der er brug for manges indsats! Fortsat god arbejdslyst. --Arne (Amjaabc) 15. sep 2008, 12:09 (CEST)

Start en diskussion om Lasse Rimmer

Start en diskussion