Diskussion:Linje B

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Bane Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Jernbaner, et forsøg på at koordinere oprettelsen af jernbanerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

"Inden nedlæggelsen af linje B+" - og hvornår skete det?--Lcl 28. dec 2008, 16:28 (CET)

Det skete med indførslen af 2007-køreplanen. Mvh Christian Giersing (Skriv til mig her...) 28. dec 2008, 16:48 (CET)

Flytteforslag: A (S-tog)

Se evt. på Wikipedia:Flytteforslag

Vi har i øjeblikket syv artikler om københavnske S-togslinjer, der er navngivet efter princippet A (S-tog), B (S-tog) osv., idet artiklen om linje Bx dog for nyligt er blevet flyttet til Bx. Imidlertid taler DSB konsekvent om linje A, linje B osv. i deres trafikinformation. Så jeg vil gerne foreslå, at de syv artikler bliver flyttet tilsvarende. Der bruges godt nok tilsvarende betegnelser på visse metrosystemer og lignende rundt om i verdenen, men de fleste dansksprogede vil nok tænke på S-togslinjerne. For andre systemer kan man eventuelt gøre som på svensk Wikipedia og benytte betegnelser som sv:Linje B (Paris RER). --Dannebrog Spy (diskussion) 1. aug 2018, 22:00 (CEST)

Der er ikke kommen nogen kommentarer i løbet af de sidste to uger, så nu har jeg flyttet artiklerne som foreslået. Desuden er Linje H (1972-1979) blev udskilt fra artiklen om den nuværende Linje H. Samtidig har jeg ændret de kronologiske oversigter i de to artikler, så de har fået præcise datoangivelser og er blevet mere vedligeholdelsesvenlige. Oversigterne i de øvrige artikler bør ændres tilsvarende, men det må ske efterhånden. Måske skal der også oprettes særskilte artikler om de forskellige dagtime- og myldretidslinjer, men det har jeg ikke taget stilling til. --Dannebrog Spy (diskussion) 17. aug 2018, 16:39 (CEST)
Konklusion:
Artiklerne er flyttet som foreslået. --Dannebrog Spy (diskussion) 17. aug 2018, 16:39 (CEST)