Diskussion:Lionel Messi

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Spanien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Spanien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Spanienrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Det hedder ikke "han spiller i hans fars klub", men derimod "han spiller i sin fars klub". Når man sammenligner med norsk og svensk wiki, er det fascinerende at læse, hvor mange stavefejl, dårlige formuleringer og grammatiske fejl, der er i dansk wiki. Er jeg den eneste, der har bemærket det? Alix, Struer.(skrev 212.242.113.91 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Så smøg ærmerne op og kom i gang? Redigér Lionel Messi artikel --Froztbyte 12. jul 2007, 09:15 (CEST)

hej[redigér wikikode]

hej mor

Hej, har du tænkt dig at gøre noget konstruktivt ved denne encyklopædi? --90.185.253.42 10. maj 2009, 21:20 (CEST)

[redigeringskonflikt]  Er du sikker på at du finder din mor her? --Masz (Skriv besked) 10. maj 2009, 21:21 (CEST) Altså de har da skrevet det rigtig..?? "Spiller i sin fars klub" Altså.. Kan i ikke læse ?? :-O

Semibeskyttet[redigér wikikode]

Jeg har semibeskyttet artiklen i 6 måneder, da den har været udsat for særdeles meget for hærværk. Lad os se om det virker. --Masz 2. nov 2009, 18:20 (CET) i dag er han verdens bedste fodboldspiller

Messi´s fulde navn[redigér wikikode]

Hej på den her side står der at messi´s fulde navn er kun lionel ándres messi men det hedder han ikke han hedder lionel ándres messi cuccittini. (skrev BYEVER00 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

En hurtig søgning afslører at du har ret, så jeg har tilføjet "Cuccittini" i faktaboksen. PS: Du havde oprettet det samme indlæg to gange her på siden; jeg slettede det ældste. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 11. nov 2011, 18:56 (CET)


Der står stadig det gamle navnSkabelon:Byever00

Ifølge, dette link er det nuværende navn korrekt. Hvor ser du det andet? --Trade (diskussion) 25. jun 2012, 17:12 (CEST)
http://onside.dk/nyheder/primera-division-spansk/stamtrae-messi-og-bojan-krkic-er-i-familie her så kan du selv se det (skrev BYEVER00 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Dette er blot et billede fra twitter, som jeg forstår artiklen, og kilden er derfor yderst tvivlsom. FCB selv, nævner ikke det som en del af spillerens navn, og der har han været siden han var 12. mvh Tøndemageren (diskussion) 30. aug 2012, 10:00 (CEST)

Ja, og så til onside

mesterskab[redigér wikikode]

han har vundet 5 mesterskaber.. de vandt også 10/11

Alder[redigér wikikode]

Han er 24 år ikke 578 hvem har skrevet det kigger i ikke siden igennem før i publicere den??? (skrev 87.56.194.55 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Nu hænger det sammen med at alle kan redigere i Wikipedias artikler. Det er både godt og skidt - men gudskelov mest godt. Vandalisme forekommer, men bliver som regel fanget med det samme. Det er faktisk sjældent at det først bliver opdaget senere, som i dette tilfælde. Tak for tippet, jeg har fjernet unoderne. Mvh --Jørgen (diskussion) 28. mar 2012, 20:52 (CEST)

Tak du er med til at gøre wikipedia til et bedre sted for alle :)

Tak, og velkommen til festen - du kan også gøre en forskel. Kig lige i velkomsten på din diskussionsside. Mvh --Jørgen (diskussion) 30. mar 2012, 22:33 (CEST)

Rekord[redigér wikikode]

Hvem skal skrive, at Messi i 2012 slog Gerd Müllers gamle rekord fra 1972 som den mest scorende spiller på en enkelt sæson?(skrev 77.68.204.241 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)