Diskussion:Liza Minnelli

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Californien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Californien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Californien-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Video-x-generic.svg Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Billedadvarsel[redigér wikikode]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

  • ABF slettede Image:Liza_Minnelli_2008.jpg: Deleted because "Was in [[Category:Unknown as of 1 April 2008]]; still missing essential information". using [[WP:TW|TW]];

-- CommonsTicker 11. apr 2008, 12:18 (CEST)

POV-markering[redigér wikikode]

Jeg har indsat POV-skabelonen i forbindelse med de nye bidrag. Årsagen kan findes i vendinger som "...Et karismatisk kraftværk med et enestående talent...." og "...Minnellis imponerende energi...". Med tilretning og nogle kilder kan det blive en fin artikel Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 15. mar 2013, 18:41 (CET)