Diskussion:Lone Nørgaard

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Lone Nørgaard

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Lone Nørgaard er oprettet af Doctorshib som eneste bidrag, og den har stået med notabilitet siden 2018, hvor Mgir88 påsatte skabelonen. Hun skulle være debattør, og har arbejdet for Jyllands-Posten, Den Korte Avis og været i bestyrelsen i Trykkefrihedsselskabet. Hun har også udgivet to bøger i 1993 og 2001. Er det nok?

  • Slet - Hun har lavet lidt hist og her, men ingenting, der gør hende interessant eller relevant nok til en artikel. Toxophilus (diskussion) 26. nov 2019, 12:46 (CET)
  • Behold Jeg kendte hende godt i forvejen og synes det er meget relevant at få dokumenteret fremtrædende meningsdannere fra den nationalkonservative højrefløj. Se desuden https://www.kvinfo.dk/side/634/action/2/vis/1209/ for oplysninger om en lille håndfuld bogudgivelser. --Druidsaki (diskussion) 5. dec 2019, 13:20 (CET)
  • Behold - bestyrelsesmedlem i Dansk Kvindesamfund og næstformand i Trykkefrihedsselskabet gør udslaget. Rmir2 (diskussion) 10. jan 2020, 12:18 (CET)
Konklusion:
Der er ikke konsensus om at slette artiklen, derfor beholdes den.--Kjeldjoh (diskussion) 21. jan 2020, 07:42 (CET)