Diskussion:Lost (sæson 2)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Tv-serier Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tv-serier, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Tv-serie-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
GA GA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse GA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Symbol support vote.svg Artiklen Lost (sæson 2) er en god artikel. Det vil sige at den har gennemgået en proces og bliver anset som værende god som kundskabskilde og inspiration til andre artikler. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.
AE-declined.svg Artiklen Lost (sæson 2) var tidligere kandidat til at blive en del af et anbefalet emne, men blev afvist ved (re)vurderingen.

Stock post message.svg Huskeliste for Lost (sæson 2): rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Lost Black Wikipedia.pngWikiProjekt
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Lost, der er et forsøg på at koordinere dækningen af Lost-artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Episode# eller sæson#[redigér wikikode]

I teksten står der at episode# henviser til afsnittets nummer i episoden, mens der i skabelonen er anført sæson#. Det er forvirrende, så én af dem må vælges. --CarinaT 8. maj 2008, 08:34 (CEST)

Navngivning - lidt insektsex[redigér wikikode]

WP:N står der, at artiklerne skal hedde det som de fleste dansktalende vil finde naturligt, samtidig med at henvisninger til disse sider kan laves naturligt og uden alt for mange problemer - og den sidste del af dette tolker vi som regel sådan, at parenteser i navne kan skjules. Når man således linker til Harald Nielsen (bokser) med [[Harald Nielsen (bokser)|]], kommer der til at stå "Harald Nielsen" i artiklerne, og dette lader sig jo fint inkorporere i løbende tekst. Det gør Lost (sæson 2) altså ikke. --Palnatoke 20. maj 2008, 15:25 (CEST)

Jeg kan godt se hvad du mener, men det vil være lidt mærkeligt, at kalde artiklen for Sæson 2 (Lost). Det nuværende virker okay. Alternativt kunne den kaldes Lost sæson 2, som er mindst lige så godt som det nuværende. --‎‎‎‎CThure 21. maj 2008, 10:50 (CEST)
Det er lavet som det er nu, fordi det er sådan på den engelske. Men kan sagtens se logikken i at bruge fx "Sæson 2 (Lost)". Men medmindre det viser sig som et stort problem synes vi bør beholde nuværende form, fordi det bliver et større arbejde at ændre. - Mark Jensen 25. maj 2008, 13:27 (CEST)
Problemet er grundlæggende, at det ikke følger stilmanualen - og artikler, der ikke følger stilmanualen, kan ikke blive udnævnt til fremragende. --Palnatoke 1. jun 2008, 11:44 (CEST)
Hvis jeg skulle "sige det i daglig tale", så ville jeg sige: "Lost Sæson 2", "Lost, sæson 2", "Lost - sæson 2" eller "Sæson 2 af Lost". Hvis det i parentes ikke siges, så ville Sæson 2 (Lost) jo kunne misforstås.
Det kunne være fint at finde en form, som kunne bruges på ALLE serier. Jeg synes, at det er mest naturligt, at seriens navn står først. Palnatoke har vist ret i det med parentesen og så er der jo mulighederne med et "," eller en "-" tilbage. --MGA73 16. sep 2008, 14:57 (CEST)