Diskussion:Lyden af de skuldre vi står på

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Omtale af genopsætning[rediger kildetekst]

Rmir2 har flere gange fjernet oplysningen om at den genopsættes, med påstanden om at det er reklame. Genopsætningen er vel ligeså relevant som resten af artiklen, og ikke anderledes end når der skrives om kommende sporstararangementer ol. - Nico (diskussion) 10. dec 2019, 16:32 (CET)

Artiklen synes at dreje sig om originalopsætningen. Hvis der også skal omtales andre opsætninger, vil det være vigtigt at præcisere hvilken opsætning listen over de medvirkende mv. hører til. Normalt ved teaterstykker som opsættes mange gange på mange teatre, nævner man kun særligt vigtige opsætninger, som f.eks. den første. Men ved ganske få opsætninger som der formodentlig er tale om her, kan jeg ikke se nogen grund til ikke at nævne alle. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 11. dec 2019, 23:22 (CET)
Problmet er netop, atomtale af kommende opsætning kun kan være reklame. Ganeske som cirkus opsætter reklame på telefonstolper nogle uger inden deres forestilling eller når tv reklamerer for et kommende program. Reklame er reklame. Rmir2 (diskussion) 13. dec 2019, 09:04 (CET)