Diskussion:MMM

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Tysklands våben Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tyskland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Tysklandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Sletningsforslag: MMM

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

En af de utallige substub-artikler som Dr. Dose har oprettet. Jeg kan ikke finde nogen omtale, hverken de.wiki, en.wiki eller google giver mig noget - hverken på navnet eller medlemmerne. Artiklen er praktisk talt indholdsløs, så jeg mener, at vi bør slette den.

  • Slet - Som forslagsstiller. Toxophilus (diskussion) 2. okt 2018, 11:35 (CEST)
  •  Kommentar De er skam omtalt flere steder, og har udgivet en del, se eksempelvis https://www.discogs.com/artist/34336-MMM. Problemet er blot, at DrDoses idiotiske substubbe er så intetsigende, og at de stadig popper op. Jeg vil se, om det er besværet værd at gøre noget ved det, eller om vi ikke bare skal slette ligegyldigheden. Slettes den ingen da, er der ingen skade sket. --Pugilist (diskussion) 2. okt 2018, 12:06 (CEST) Ved nærmere eftersyn, så bliver det Slet. Det er for tyndt. --Pugilist (diskussion) 2. okt 2018, 12:11 (CEST)
  •  Kommentar - Jeg kan godt se at det er 6 år siden at DrDose sidst har skrevet på DKWP, men her er et ping til brugeren, og en opfordring om at holde en ordenlig tone.
  • Slet - Jeg mener at artiklen godt kan slettes, jeg kan ikke finde nogen omtale af gruppen i nogle danske medier.--Kjeldjoh (diskussion) 2. okt 2018, 12:46 (CEST)
@Kjeld: God tone er altid godt, men i tilfældet Dr Dose er irritationsgraden langt overskredet, ikke blot som følge af brugerens adfærd, men også som følge af den daværende manglende indgriben overfor brugeren. Det er en gammel sag, der beklageligvis stikker hovedet frem fra tid til anden. At oprettelsen af de mange intetsigende substubbe var idiotisk tror jeg også, at brugeren endte med at forstå, inden han forlod Wikipedia efterladende os med en bunke rod, som vi nu i årevis har skulle forholde os til. --Pugilist (diskussion) 2. okt 2018, 13:11 (CEST)
  • Slet - Elendig artikel og alt for snævert et emne til dansk Wikipedia. -AnetteM.
Konklusion:
Enighed om sletning. Hermed effektueret. --Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 19. okt 2018, 19:01 (CEST)