Diskussion:Madlavning i mikrobølgeovn

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hej Alle

Tak for formatering og billede til artikel om madlavning, har jeg mulighed for at se hvilken konto der hjælper med at få skrevert artikel?

Hvor stor er risikoen for at fødevarenes nærringsværdi forringes væsenligt ved tilberedning med mikrobølger? Link til artikler ønskes.

Jeg har genetableret teksten: "minutter at afsætte samme effekt." Da det er uvist "om virkningen er den samme", da der er en masse ukendte parameter: - Varmetabet er usikkert. - Høj overflade temperaturen giver stører fordampning og varmeafledning til luft. - Lang opvarmningstid giver længere tid til fordampning og dermed varmeafledning.

Jeg kan gætte på at effekterne ophæver hinanden, men det er meget afhængig af den mad der opvarmes

NB: Deltag i diskussion om anvendelsesmulighed af wikipedia til innovation i det danske samfund skriv tillæg til debat under ordet: Innovation --BoyeHenningLauritzen 26. sep 2006 kl. 15:08 (CEST)

Kig i de enkelte artiklers historik for at se, hvem der har arbejdet på artiklerne.
Mht. dit ønske om innovationsdebat, så falder dette uden for Wikipedias rammer, da den eneste debat der må foregå her, er debat om indholdet af Wikipedia. Du bliver derfor nødt til at føre diskussionen et andet sted end på Wikipedias servere.
- Kåre Thor Olsen (Kaare) 29. sep 2006 kl. 18:08 (CEST)