Diskussion:Maria Jacobsen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Kristendom Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kristendom, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Kristendomsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Feminisme Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kvinder, et forsøg på at koordinere oprettelsen af kvinde- og feminisme-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Oprettelse og umiddelbare opgaver[rediger kildetekst]

Jeg har nu oprettet denne artikel med de vigtigste informationer om denne danske heltinde, som ikke må glemmes. Der er artikler om hende på fx engelsk og fransk Wikipedia, men jeg kan ikke finde ud af at forbinde dem, heller ikke efter at have læst vejledningen. Jeg har heller ikke styr på kategorier, og det ville også være fint med en boks som den på den engelske artikel. --Sangild (diskussion) 5. maj 2015, 16:35 (CEST)Reply[svar]

Henvisninger til andre sprog sker ved hjælp af databasen Wikidata. Under listen med henvisninger til andre sprog ved en artikel er der et link til emnets side på Wikidata (her d:Q15059518), hvor der er henvisninger til alle de sprog artiklen findes på og forskellige andre oplysninger. Øverst til højre på siden er der en boks med henvisningerne og ved at trykke på rediger, får man så mulighed for at redigere og tilføje henvisninger. Jeg har gjort det her, men ellers vil der fremkomme en felt, hvor der står websted, hvor der i dette tilfælde skrives da for dansk Wikipedia. Derefter fremkommer der en felt, hvor der står side, hvor den nye artikels navn angives. Til slut gemmer man så. Og ja, det kan forekomme lidt uoverskueligt i starten, men det er faktisk ret nemt, når man først har lært det.
Hvad kategorier angår, så har Knud Winkelmann tilføjet en skabelon, der sørger for kategorier med fødsels- og dødsår. Desuden har undertegnede tilføjet Kategori:Missionærer fra Danmark. Hvad infoboks angår kan Skabelon:Infoboks person formentlig bruges. --Dannebrog Spy (diskussion) 5. maj 2015, 17:10 (CEST)Reply[svar]
Jeg har tilføjet nogle eksterne henvisninger, blandt andet til Kvinfo, der har et stor artikel om hende. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 5. maj 2015, 20:43 (CEST)Reply[svar]