Diskussion:Marina Aagaard

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Kilder?[redigér wikikode]

Denne artikel er udstyret med {{Kilder}}, men hvad er det konkret, der skal kildebelægges? --Palnatoke (indsat af PalnaBot (diskussion) 8. mar 2013, 09:22 (CET))

Bibliografi[redigér wikikode]

Jeg har netop gemt bibliografien på denne artikel. Er det nødvendigt med hele personens bibliografi? Vi er vel ikke en reklamesølje på den måde? mvh Tøndemageren (diskussion) 13. apr 2016, 15:57 (CEST)

Komplet bibliografi. Relevant?[redigér wikikode]

Bibliografien er efterhånden blevet ganske omfattende og fylder nu mere end resten af artiklen. Det giver artiklen et reklamepræg, mener jeg.

Er det relevant med en komplet samling? Mvh KnudW (diskussion) 11. okt 2018, 15:39 (CEST)

Den lange liste omfatter en del værker. Jeg har forsøgt at google en del af dem, og må konstatere, at værkerne ikke er særlig omtalt andet end på websites, hvor man kan købe værkerne/bøgerne. Det er der ikke noget galt i, men hvis ikke værkerne er omtalt som sådan, er jeg enig i, at der ikke er noget behov for den meget lange liste i artiklen. --Pugilist (diskussion) 18. okt 2018, 20:08 (CEST)
Det er vel næppe bestsellers på linje med fx værker af Jussi Adler-Olsen. Spørgsmålet er snarere, om Marina Aagaard er notabel? Der findes jo masser af hobbybøger o. lign., som ikke anses for at være notable. Og at forfatteren med stor iver forsøger at udvide artiklen er jo imod vores normer og politikker. Så egentlig er jeg mest stemt for, at artiklen indstilles til sletning, men da jeg intet kender til emnet fitness lader jeg andre om at tage denne vurdering.--Ramloser (diskussion) 11. nov 2018, 00:05 (CET)
Jf. bibliotekspenge.dk er hun en forfatter der har et rimeligt, men ikke stort, antal udlån (ca. position 1100-1400).--Kjeldjoh (diskussion) 12. nov 2018, 08:28 (CET)