Diskussion:Marmorkat

  Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
  Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

  Jeg ved intet om emnet, men der skal vel næppe være link til Martin fra skabelonen. --Heelgrasper 23. jul 2006 kl. 19:44 (CEST)

  Det er sikkert efternavnet på den forsker, der fik fat i dyret i tidernes morgen. Og årstallet virker heller ikke super relevant. Så jeg fjerner hele tekstlinjen. --|EPO| 23. jul 2006 kl. 19:47 (CEST)

  Af hensyn til min egen nysgerrighed kiggede jeg på den engelske artikel, hvor skabelonen ligner vores, men linket fra Martin går til en:William Charles Linnaeus Martin, der nok ganske rigtigt er den, som har givet dyret sit videnskabelige navn. Det kunne måske nok være relevant at have linjen med, men så bør der også være link til samme person her. --Heelgrasper 23. jul 2006 kl. 20:10 (CEST)

  Start en diskussion om Marmorkat

  Start en diskussion