Diskussion:Matt Helders

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg har sat {{POV}} på artiklen fordi den omtaler Helders som "fantastisk" og blandt "verdens bedste trommeslagere" uden at give kilder til disse udsagn. Se venligst NPOV mht. det at skrive fra en neutral vinkel. -- JGC 20. jun 2007, 14:02 (CEST)

Jeg undskylder:([rediger kildetekst]

undskyld :'( (Skrev MaddY Hansen (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.) --MaddY Hansen 20. jun 2007, 22:25 (CEST)


Matt igen igen[rediger kildetekst]

Nu er jeg altså lidt sur! der var en person der havde skravet at Matt var en abe! Hvorfor gå i ikke nogle der??? jeg synes det er ledt at han bare kan havde en holdning men jeg ikke kan! --MaddY Hansen 11. dec 2007, 17:32 (CET)

Hverken vedkommende eller du må skrive jeres egne holdninger i Wikipedia, men da alle kan redigere Wikipedia kan man desværre ikke forhindre at folk begår hærværk eller skriver nonsens. Når nogen bemærker det, bliver det fjernet igen. Hvor finder du det med aben? - Kåre Thor Olsen (Kaare) 11. dec 2007, 17:55 (CET)

[redigeringskonflikt

Jeg kan ikke se noget om nogen abe i historikken. Der har til gengæld været en oplysning om at han var bøsse (ikke at jeg aner om det er korrekt). Den oplysning fjernede du samme dag (21. august) - men du tilføjede samtidig nogle stærkt subjektive kommentarer, og den ændring blev derfor tilbagerullet. Hvis du kun havde fjernet oplysningen om hans seksualitet, havde der næppe været nogen tilbagerulning.
Med hensyn til om "vi" gør noget, så er der ikke nogen fælles administration herinde - hvis du mener at en redigering er dårlig eller forkert, er du velkommen til at lave den om. Det meste hærværk fanges af folk der patruljerer Speciel:seneste ændringer, men hvis der er problematiske redigeringer fra to brugere i træk (som tilfældet var her), kan der slippe noget igennem kontrollen.
Bottom line er at du selv må holde øje med en artikel hvis du vil vide hvordan den ændrer sig. Grove hærværksændringer skal nok blive fanget af den almindelige kontrol, men hvis du vil have noget gjort, er det bare op på hesten og tage fat. -- JGC 11. dec 2007, 18:01 (CET)