Diskussion:Mcadd

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Eftersom MCADD-foreningen (faktisk også mig) også har oprettet artiklen i Den store danske, ser jeg ingen problemer i, at der er formuleringer, som går igen. (skrev Camlarsch (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Så vær venligst sød at sende en tilladelse til info-daAt sign.svgwikimedia.org, hvor det udtrykkeligt fremgår, at teksten må benyttes og redigeres frit i enhver sammenhæng, herunder også erhvervsmæssigt og uvedkommende. mvh Bilindustrien [ disk + bidrag + e-mail ] 17. jul 2009, 08:35 (CEST)


Det har jeg gjort nu. Tak for hjælpen med at give besked om, hvad jeg skal gøre - i stedet for bare at slette artiklen. vh camlarschCamlarsch 18. jul 2009, 09:54 (CEST)

Det var så lidt! mvh Bilindustrien [ disk + bidrag + e-mail ] 18. jul 2009, 10:40 (CEST)