Spring til indhold

Diskussion:Menneskehår

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Mode Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Mode, et forsøg på at koordinere oprettelsen af moderelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Jeg har intet imod et anekdotisk afsnit i en artikel, men det kræver at resten er fakta. Her er der vist i bedste fald kun anekdoten. Jeg vil opfordre til en omskrivning. Mvh - Jørgen 26. aug 2004 kl. 08:32 (CEST)

Haha Haabet du er altid god for et godt grin. Som artikel duer det desværre ikke efter min mening. Det er alt for forvirrende, hvem er "man", og hvornår foregår de her historier. Hvor har du den med at kvinder bliver skilt, når de bliver klippet fra??? Måske skulle artiklen nærmere handle om hvad hår er, i hvert fald i første omgang. Mvh Malene Thyssen 26. aug 2004 kl. 09:07 (CEST)


Det hele er noget rod sammen. Men jeg har flere gange oplevet at kvinder som blev kort klippet blev skilt, fordi manden fandt en anden. Måske var det en ide med en artikkel om menneske hår. Da en paryk også skal med.

26. aug 2004 kl. 10:55 (CEST)~

Haabet vil du ikke fjerne den der påstand om kvinder der bliver klippet, til du kan understøtte den med kilder? Lige nu virker den en smule tåbelig, så hvis den ikke underbygges synes jeg den underminerer hele artiklen.
Du starter artiklen med "Man begyndte...", måske skulle du istedet skrive hvem "Man" er, så læseren har en mulighed for at gætte hvor vi er sådan ca. i tid og sted. Man kunne for så vidt muligt være en neandertaler lige nu...men det er det måske også?? ;-)
Tilbage er kun lidt brok over opfordringen til sidst, den kan man vel ikke anklage for at være neutral - jeg synes den skal fjernes, den hører mere hjemme i et "Alt for damerne"...eller måske for herrerne. Mvh Malene Thyssen 26. aug 2004 kl. 23:36 (CEST)