Diskussion:Menstruationscyklus

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Artículo bueno-blue.svg Artiklen Menstruationscyklus er blevet udpeget som lovende artikel. Det vil sige at den vurderes klar til at blive forbedret til en god artikel. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.
Emblem-star.svg Artiklen Menstruationscyklus har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 32, 2017.
Stock post message.svg Huskeliste for Menstruationscyklus: rediger · historik · overvåg · opdater
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Humør og opførsel[redigér wikikode]

Måske er det bare min skabsfeminisme der taler, men jeg er lidt queasy ved afsnittet om humør og opførsel, der indeholder ret mange bekræftelser af diverse fordomme om kvinder, der flyder rundt i samfundet (er det videnskabeligt bevist at menstruerende kvinder craver chokolade...?). Jeg har blot oversat afsnittet efter bedste evne fra den engelske artikel - men det ville nok være godt hvis nogen tog de store kritiske briller på, og tjekkede de angivne kilder igennem for at dobbelt- og trippeltjekke at det er akademisk holdbart. Ellers kunne vi meget hurtigt få måsen i klemme. --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 5. jun 2016, 12:04 (CEST)