Diskussion:Mette Langdal

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Mette Langdal

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Mette Langdal har været kandidat til både EU- og folketingsvalg og været formand for Retsforbundet. Det er nok sidstnævnte der kan give notabilitet, men er det nok? Toxophilus (diskussion) 13. feb 2020, 13:47 (CET)

  •  Formalia @Casper~dawiki: som artikelopretter har du måske en mening. Toxophilus (diskussion) 13. feb 2020, 13:47 (CET)
  • Behold i egenskab af landsformand for Retsforbundet. Rmir2 (diskussion) 13. feb 2020, 14:11 (CET)
  • Behold Relevant person i vores polititiske historie. - Nico (diskussion) 13. feb 2020, 15:12 (CET)
  •  Kommentar Egentlig synes jeg kun, at notabiliteten burde gælde formænd for partier, der i det mindste er opstillingsberettigede til Folketinget i den periode, hvor formandskabet har været varetaget. Men som jeg læser vores kriterier med sætningen "Landsformænd og næstformænd for politiske partier, lister og bevægelser der er eller har været repræsenteret i Folketinget...", er hun automatisk notabel, og diskussionen kan konkluderes. Økonom (diskussion) 13. feb 2020, 19:22 (CET)
Konklusion:
Ingen taler for at slette. --|EPO| COM: 24. feb 2020, 11:38 (CET)