Diskussion:Microsoft Windows Vista

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Microsoft Windows logo Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Microsoft Windows, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Windowsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Er det systemet der har gået under kodenavnet Longhorn? For så skal der lige redirectes fra Longhorn og hertil. - Mark Jensen 27. jul 2005 kl. 21:49 (CEST)

Ja, den 22. afslørede Microsoft, at Longhorn i den færdige version vil komme til at hedde Windows Vista, se evt. [1] Lars Helbo

Noget af teksten er uddateret[redigér wikikode]

Datoerne for udgivelse skal rettes.

Er rettet nu. Lennart Larsen 20. apr 2006 kl. 07:25 (CEST)


Kan en reference/kilde til producenten selv virkelig højne npov'en? Det med kilder er i det hele taget ikke noget I gør meget i, her på den danske side :( --83.93.218.82 29. apr 2007 kl. 02:23 (CEST)