Diskussion:Minh Tuyet

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Musik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Musik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af musik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Feminisme Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kvinder, et forsøg på at koordinere oprettelsen af kvinde- og feminisme-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Sletningsforslag: Minh Tuyet

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nuvola apps edu languages.svgNulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Minh Tuyet er en vietnamesisk sanger. Substub, nomineret for hurtigsletning af Madglad. Jeg mener at en meget populær sangerinde, med mange albummer bag navnet, ikke bare skal hurtigslettes, men udvides.  •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 13. mar 2018, 02:31 (CET)

  • Symbol keep vote.svg Behold per overnævnte  •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 13. mar 2018, 02:31 (CET)
  • Måske, hvis der er kød på historien. Jeg ser endnu en crosswikispam-artikel bygget på én sætning; grundled, omsagnsled, udsagnsleddet "er", endnu et omsagnsled. Kan knapt nok kaldes en sætning. Hvorfor tillades den slags på da-wiki, men ikke på en-wiki, de-wiki osv? --Madglad (diskussion) 13. mar 2018, 06:02 (CET)
  • Symbol keep vote.svg Behold - hun anses for en diva i Vietnam. Rmir2 (diskussion) 13. mar 2018, 06:36 (CET)
Dette er ikke en afstemning, men en konsensussøgende diskussion. Begrund dit synspunkt. --Madglad (diskussion) 13. mar 2018, 10:10 (CET)
  • Symbol keep vote.svg Behold - Sangeren ser ud til at være meget notabel bare ved kig på en.wiki. Jeg ser i hvert fald intet der ikke gøre hende notabel - derfor behold. mvh Tøndemageren (diskussion) 13. mar 2018, 10:42 (CET)
  • Symbol keep vote.svg Behold notabel ---Zoizit (diskussion) 13. mar 2018, 10:52 (CET)
  • "Minh Tuyet (født Tran Thi Minh Tuyet, 15. oktober 1976) er en vietnamesisk sanger." - hvis personen er relevant, må det være muligt at skrive mere end crosswikispammeren gjorde. Man kunne evt. have brugt tiden på at oversætte en-wikis artikel isf. at stemme behold for subsubstub-sætningen? Skal Wikipedia være en samling af sætninger eller en samling af artikler? --Madglad (diskussion) 13. mar 2018, 11:53 (CET)
  • Symbol comment vote.svg Kommentar hold dig nu til det emne dette her handler om, nemlig artiklen Minh Tuyet ---Zoizit (diskussion) 13. mar 2018, 11:59 (CET)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Artiklen beholdes.
- Sarrus (db) d. 7. apr 2018, 13:36 (CEST)