Diskussion:Mogens Falkenberg

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Denne side synes jeg skal blive slettet, da jeg mener, at personen har utilstrækkelig notabilitet, og er copypastet, som ikke er tilladt på Wikipedia. -Doofenschmirtz (diskussion) 12. jun 2017, 09:04 (CEST)

Sletningsforslag: Mogens Falkenberg

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Artiklen om Mogens Falkenberg har fået tilføjet en lang række skabeloner, heriblandt {{notabilitet}}. Artiklen er helt sikkert både uencyklopædisk opstillet, og de første to afsnit er copyvio, men inden vi bare sletter den, skulle vi måske diskutere notabiliteten.

  • Svag Behold - Jeg kan se, at han har medvirket som instruktør mm. på en lille håndfuld dokumentarfilm ([1]), hvilket ikke er nævnt i artiklen. Spørgsmålet er, om hans kunstneriske virke rækker ud over de hundredvis af habile kunsthåndværkere, der findes rundt om i det danske land. Det kræver i hvert fald en større omskrivning samt nogle solide kilder. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 12. jun 2017, 09:14 (CEST)
  • Behold - men mangler kilder og skal omskrives. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 12. jun 2017, 09:40 (CEST)
  • Slet - En google-søgning giver ikke rigtig noget. Som Arne skriver er der (rigtig) mange habile kunsthåndværkere over det ganske land, og notabilitet forudsætter, at personen er blevet omtalt af andre end lokalavisen m.v. Virket som instruktør på nogle dokumentarfilm trækker op, men igen er det svært at se, at det er film, der er blevet omtalt. --Pugilist (diskussion) 12. jun 2017, 10:10 (CEST)
  •  Flyt til en underside under den bruger, der melder sig til at gennemskrive artiklen. Når artiklen er skrevet færdig kan vi tage stilling til notabilitetsspørgsmålet, som er lidt svært at vurdere som artiklen ser ud nu. Hvis ingen melder sig: Slet --13. jun 2017, 00:30 (CEST) (Denne usignerede kommentar er skrevet af Madglad (diskussion • bidrag) )
  •  Kommentar - som det ses, har Vrenak slettet artiklen med baggrund i den copyvio, der var i artiklens første par sætninger. Men derfor kan vi jo fortsat godt diskutere notabiliteten. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 13. jun 2017, 11:00 (CEST)
Konklusion:
Artiklen er slettet. Der er tilsyneladende ikke interesse i at diskutere notabiliteten. Det må så eventuelt blive en anden gang. --Pugilist (diskussion) 3. aug 2017, 11:01 (CEST)