Diskussion:Morten Hede

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Vi er på Radio Limfjord ved at udarbejde en artikel om vores studievært Morten Hede. Vi har de første oplysninger klar, og vi vil gerne have lov til at lægge dem ind på Wikipedia med det samme. Jeg vil påpege, at Morten Hede ikke selv har skrevet dette oplæg, men har deltaget i et interview, hvorudfra vi arbejder.

De første oplysninger var for at finde ud af hvordan systemet fungerer, men vi har nu forstået at vi skal benytte "Sandkassen", men da vi har et klart oplæg, der gerne skal kunne ses på Wikipedia snarest, håber vi på at I ikke vil slette indlægget.

Venligst

Radio Limfjord

Opfylder han Wikipedia:Kriterier for artikler? Nok er der ikke tale om en decideret selvbiografi, men er du/I ikke lidt for tæt på til at kunne skrive neutralt? --|EPO| 7. maj 2007 kl. 16:50 (CEST)
Hvad med at starte en artikel om Radio Limfjord i stedet? Morten Hede kan vel nævnes i den forbindelse? --Ktp72 7. maj 2007 kl. 17:10 (CEST)
Problemet bliver så bare, at så bliver der tale om en selvbiografi og vil blot blive slettet. --|EPO| 7. maj 2007 kl. 17:11 (CEST)

Bør nok kategoriseres som journalist frem for filmskuespiller. Er ikke sikker på, at medvirken i en enkelt independent film er nok til at være 'filmskuespiller'. Mener dog at notabiliteten som teaterjournalist er ok. (Skrev 86.52.64.42 (diskussion • bidrag) 13. nov 2016, 22:26‎. Husk at signere dine indlæg.)