Diskussion:Morten Løkkegaard

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
EU Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt EU, et forsøg på at koordinere oprettelsen af EU-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Arkiv 1 indtil marts 2009

Neutralitet[rediger kildetekst]

Bruger:Casper har genindsat den fulde tekst som jeg slettede i artiklen. Efter min opfattelse fremstår artiklen derfor atter som endnu et af de desværre mange artikler, hvor balancering og relavans er ude af kraft for at imødekomme en enkelt bidragsyders private ønske om at grave "sager" frem. Jeg formoder, at taskforcen løber forbi artiklen på et tidspunkt, og så må man jo tage stilling til, hvor meget substans og relevans der er i sagerne. Der er lidt bidrag i den arkiverede diskussion. Pugilist (diskussion) 23. okt 2012, 13:15 (CEST)

Som led i POV-taskforce indsatsen fremsætter jeg flg. vurdering: Denne biografi er ikke særlig balanceret; der fokuseres i høj grad på sager, som er fremkommet pba. udtalelser til journaliser; disse udsagn præsenteres i et "sensationspresseperspektiv"; omvendt er der ikke megen omtale af ML's virke i Europaparlamentet. Kilderne er for så vidt ægte nok, men det virker som om hensigten ikke er at skrive en neutral biografi, men snarere at grave mere eller mindre relevant "smuds" frem. Artiklen bør derfor revideres af en sagkyndig med mere neutrale briller.Ramloser (diskussion) 24. okt 2012, 18:59 (CEST)
Jeg har nu fjernet "kritik"-afsnittet, fordi det mest af alt lignede mudderkastning. Måske er noget af det relevant, men så må man præsentere det ordentligt. --Palnatoke (diskussion) 10. dec 2012, 20:40 (CET)