Diskussion:Morten Olsen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Belgiens flag Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Belgien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Belgien-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Årstallene for hans trainerkarriere i Ajax er forkert angivet hvis man skal tro oplysningerne fra Ajax selv. Olsen blev fyret i november 1998 og fratrådte i december samme år. Årsagen til fyringen var angiveligt "utilfredsstillende resultater.

Rimeligt skidt?[rediger kildetekst]

Er det ikke lidt svagt at den engelske version af denne side er meget bedre end den danske? (Skrev 4. feb 2008, 00:34 85.80.150.50 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Du er velkommen til at gøre noget ved det :-) - Nico 4. feb 2008, 15:44 (CET)