Diskussion:Motocrossmaskine

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Betegnelsen[rediger kildetekst]

En anonym bruger har i dag rettet titlen til fra "motocrosser" til "motocrossmaskine". Det kunne være rart at få dokumenteret, hvad sådan en motorcykel faktisk hedder. I Retskrivningsordbogen optræder ordene "motocross" og "motocrossbane", lige som der nævnes sammensætningen "motocrosskører". Desværre nævnes selve apparatet ikke, men jeg er ret sikker på, at betegnelsen "motocrosser/crosser" er slang-betegnelser, så hvis vi kan blive enige om en anden, mere officiel betegnelse, ville det være godt. Måske er "motocrossmaskine" ok (se fx [1], [2] og [3]), men ellers er muligheden "motocrosscykel" (se fx [4], [5] og [6]). Uanset hvad vi vælger, skal artiklen flyttes tilsvarende. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 15. mar 2018, 13:46 (CET)

Det rigtige navn er en motocrossmaskine. Motocrosscykel eller bare cykel er slang lige som fx crosser. Se http://dmusport.dk/sport/motocross/kort-om-motocross/ (Skrev 2.110.179.247 (diskussion • bidrag) 16. mar 2018, 16:51. Husk at signere dine indlæg.)

Fint, det er godt nok for mig. Jeg retter til og flytter artiklen. —Arne (Amjaabc) (diskussion) 16. mar 2018, 18:49 (CET)