Diskussion:Mr Gay Denmark

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Mr Gay Denmark

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Mr Gay Denmark har stået med notabilitet siden 2018, hvor jeg indsatte skabelonen, da arrangementet blev afholdt første gang dette år. Der er lidt kilder i artiklen, og nyheden om den transkønnede vinder nåede også et islandsk website for homoseksuelle. Tilsyneladende blev det ikke afholdt i 2019. Se i øvrigt diskussionssiden, hvor Palnatoke har advokeret for kilder. Vær også opmærksom på at en:wiki har en række artikler om regionale Mr Gay-artikler samt om Mr Gay Europe som vinderen af den danske konkurrence deltog i. Er det nok? Toxophilus (diskussion) 25. nov 2019, 11:32 (CET)

  •  Formalia@Sigvaldason: som artikelopretter har du måske en mening. Toxophilus (diskussion) 25. nov 2019, 11:32 (CET)
  • Slet - Det kun er blevet afholdt i 2018, så har jeg svært ved at se relevansen af artiklen. I de øvrige lande, hvor der er oprettet artiklen på en:wiki, har konkurrencen kørt i over 10 år. Jeg er heller ikke imponeret over mængden af omtale, det har genereret. Jeg er ikke inde i miljøet, men ud fra artiklen og google-hits virker det ikke til, at prisen/konkurrencen er enorm. Lader mig gerne overbevise af andres argumenter. Toxophilus (diskussion) 25. nov 2019, 11:32 (CET)
  • Slet - Ingen indlysende notabilitet. Rmir2 (diskussion) 25. nov 2019, 12:19 (CET)
  •  Kommentar Nogen må udrede forholdet mellem Mr Gay Denmark, MrGay.dk og hvad der ellers er. Mit indtryk er at det giver mening at indskrive den oprindelige skønhedskonkurrence i artiklen om den nyeste udgave, så.. Sammenskriv MrGay.dk til Mr Gay Denmark. --Palnatoke (diskussion) 25. nov 2019, 12:57 (CET)
  •  Kommentar@Toxophilus: Der er for meget fnider her på Wiki, må indrømme jeg er begyndt at miste lysten til at skriver artikler da der altid er nogen som skal sige en artikel ikke er god nok, så holder mig udelukket til fodbold artikler. Men lige med dette emne mener jeg at de to artikler måske burde skrives sammen, selvom det egentlig er to forskellige events, arrangører mv. mvh. Sigvaldason (diskussion) 26. nov 2019, 22:31 (CET)
Konklusion:
Der oprettes i stedet Wikipedia:Sammenskrivningsforslag/MrGay.dk.--Kjeldjoh (diskussion) 6. dec 2019, 13:22 (CET)

Eftersyn og Slet-skabeloner[rediger kildetekst]

Der er indsat eftersyn og slet-skabeloner af Bruger:87.49.44.228 med begrundelsen "Oplysninger passer ikke! Se https://www.dr.dk/nyheder/kultur/foerste-gang-i-historien-transkoennet-mand-vinder-dansk-mr-gay-konkurrence." Jeg kan ikke få øje på noget i artiklen som ikke passer med DR-artiklen, så hvad det helt præcis som ikke passer? --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 25. aug 2018, 17:27 (CEST)

Her står det som én enkelststående begivenhed opfundet i 2018. Det er et internationalt koncept man betaler for at afholde. Afholdt mange gange før i Danmark. --87.49.44.228 25. aug 2018, 17:31 (CEST)
Vi har allerede artiklen MrGay.dk. Hvis de to er det samme, bør artiklerne sammenskrives. --Palnatoke (diskussion) 25. aug 2018, 20:58 (CEST)

Mr Gay Denmark og MrGay.dk er ikke det samme koncept, eller show. Det er to forskellige arrangementer og to forskellige arrangører.. Kender adskillige i LGBT-miljøet der kan bekræfte det. Sigvaldason (diskussion) 25. aug 2018, 21:03 (CEST)

Hvis du kan finde skriftlige kilder, er det bedre. --Palnatoke (diskussion) 26. aug 2018, 06:31 (CEST)
Palnatoke jeg ved ikke om du har læst de kilder der i forvejen er referet til? Hvis du ser på kilde 1, så kan du se på Out & About's hjemmeside at det står på denne måde:

"Nyt koncept Men konceptet bag Mr Gay Denmark 2018 er nyt og retter fokus mod indre værdier og holdninger. For eksempel er det ikke længere en del af konceptet, at deltagerne skal optræde i badetøj. Det er også nyt, at transmænd inviteres til at deltage. Deltagerne er ikke blevet spurgt om deres seksualitet eller kønsidentitet, men mindst én åben transmand deltager i årets Mr Gay Denmark. Det er kun anden gang, det sker på verdensplan. Første gang var i Irland." Hvis ikke du kalder det for en kilde, så ved jeg ikke hvad det er?? http://oaonline.dk/kultur/mrgay-kultur/item/13911-mr-gay-denmark-finalen-afholdes-pa-g-a-y Sigvaldason (diskussion) 26. aug 2018, 12:37 (CEST)

Det gamle koncept og idee ved MrGay.dk er fra Bert Svalebølle. Dengang var det en skønheds konkurrence. I det gamle koncept skulle man gå i badtøj og undertøj og kunne ende ud i at stå og vaske en bil. Kandidaterne så først en dommer på finale dagen, og der lå ingen eksamener der handlede om LGBT. Det var sjovt, det var underholdende på sin helt egen måde dengang. Vi har skrevet Mr Gay Denmark helt om, alt det er fjernet og nu skal man i stedet være en LGBT- ambassadør. Man skal igennem eksamen i LGBT, man skal have forberedt sig en LGBT historie plakat og finde et projekt der skal arbejdes med under hele konkurrencen Mr Gay. Det eneste MrGay.dk og Mr Gay Denmark har til fælles er vinderen går videre til Mr Gay Europe og World. Den der vinder Mr Gay Denmark er ikke tilfældig, men den der klare sig bedst i LGBT+. Vi er blevet kontaktet af Museum i Århus og politikere i hele landet, som har ros os fordi vi har rettet ind på det nye koncept. Det er vi stolte af, derfor er det mig en gåde som producer af Mr Gay Denmark at man forsøger at kæde de 2 konkurrencer sammen, som vi har brugt så meget tid på at skille ad. Mikael costa 1347 (diskussion) 26. aug 2018, 13:05 (CEST)

Når man ser på arrangementets Facebook-side, kæder I det nu selv meget godt sammen. Det er tydeligt at det er samme arrangement, men at I har ændret på indholdet (og efter min mening til det bedre). Derfor skal de to artikler skrives sammen, og det gøres bedst ved at indholdet fra den nye artikel lægges ind i den gamle - på den måde er den største del af de to teksters historik let at finde. Og så savner jeg uafhængig omtale af arrangementet. --Palnatoke (diskussion) 27. aug 2018, 06:36 (CEST)
Palnatoke Hvordan kan det være det samme arrangement, når der på deres hjemmeside står at det er et nyt koncept? Er det ikke meningen at wikipediea skal være uafhængigt af personligt fnider, og være historisk korrekt? Jeg er uafhængig og har INTET med Mr GAy Denmark eller LGBT-miljøet at gøre, udover jeg har nogle fantastiske gode venner i det.. Så måske du EN gang til skulle læse hvad der står!! Bliver lidt træt af folk der resolut skal modarbejde alt hvad man skriver, og ikke vil tage i mod fakta!! mvh. Sigvaldason (diskussion) 27. aug 2018, 09:28 (CEST)


Hvis du ser på facebook siden kan du se den er opdateret. Tak fordi du kan se vi har ændret på indholdet, det er der vil hen. Det er også derfor det er meget vigtigt vi adskiller de 2 koncepter. Når du efterspørger uafhængig omtale af arrangementet, hvad søger du, hvad vil du gerne have info fra eller om? Jeg vil gerne se om jeg kan fremskaffe det til dig. 87.54.12.115 27. aug 2018, 08:13 (CEST)

Jeg savner omtale fra andre medier end Out & About.
Sigvaldason: Man kan skrive alt muligt på sin hjemmeside - det bliver det ikke rigtigt af. Faktisk er arrangørernes egen tekst et partsindlæg, som fortæller den historie, som de ønsker at fortælle. Og det forhold at Facebook-siden bliver ændret efter kritik her, viser med al ønskelig tydelighed, at 87.54.12.115 er for tæt på emnet til at vurdere det neutralt. Det er ikke en kritik af dig, Sigvaldason, men et ønske om at få en bedre artikel ud af det.
Hvis man skulle skrue den kritiske monokel på, kunne man hævde at et helt nyt arrangement, som alene er omtalt af et medie, der har stået for en væsentlig del af organiseringen, og hvor tydelige partsinteresser involverer sig i diskussionen, ikke er notabelt. Et etableret arrangement, som afholdes for tolvte gang, men denne gang med nyt koncept, er på den anden side oplagt at have en artikel om (især med neutrale kilder). --Palnatoke (diskussion) 27. aug 2018, 11:35 (CEST)
Palnatoke Ah ja ok, nu forstår jeg hvad din kritik går ud på.. Må se om jeg kan finde flere uafhængige kilder der kan bekræfte og understøtte det med at Mr Gay Denmark er et nyt koncept.. mvh.Sigvaldason (diskussion) 27. aug 2018, 11:52 (CEST)

Hej Palnatoke, Du har ret i at facebooksiden er rettet, for det var en fejl at det stod der, og det var jeg ikke opmærksom på. Når det er sagt så vi ikke ansvarlige for hvad Politikken, BT, Ekstrabladet finder på at skrive på deres artikler. Det ved jeg for jeg har forsøgt at få rettet et par andre småfejl som der er skrevet. Blandt andet om vores nuværende vinder. Nå men jeg vil spørge dig til råds. Niels Jansen har vundet en Mr Gay Denmark konkurrence og ikke MrGay.dk . Vi kan selvfølgelig ikke være herre over hvad folk vælger at skrive her, men MrGay.dk er ikke fyldgørende nok. Så enten skal vi slette begge og vi starter forfra. Der mangler kilder i MrGay.dk og vi har skrevet os så langt væk fra Mr Gay Denmark at jeg vil ikke kunne bære at lægge Mr Gay Denmark over på MrGay.dk. Hvad vil du råde os til? Mikael costa 1347 (diskussion) 27. aug 2018, 12:34 (CEST)

Palnatoke Mikael costa 1347 Jeg fik en ide, hvad med at jeg opretter en ny artikel der hedder Mr Gay, også sammenskriver de to artikler, laver to afsnit hvor det ene hedder MrGay.DK og det andet Mr Gay Denmark? Så kan jeg også lave artikler for hvert år de bliver afholdt (Mr Gay Denmark 2018), ligesom man gør med Eurovision Song Contest 2018?

Palnatoke Det lyder som en rigtig god idee, den er jeg med på. Det vil være okay. Mikael costa 1347 (diskussion) 27. aug 2018, 17:46 (CEST)