Diskussion:Muhammed-tegningerne

  Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
  Islam Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Islam, et forsøg på at koordinere oprettelsen af islam-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
  Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
  Antiguo-Artículo bueno-blue.svg Artiklen Muhammed-tegningerne er blevet afvist som lovende artikel. Artiklen er altså blevet vurderet til ikke at være klar til at blive forbedret til god artikel inden for en overskuelig fremtid. Hvis du er uenig i dette, kan du efter reglerne foreskrevet i udvælgelsesproceduren for lovende artikler enten gennominere eller indberette en klage.

  Stock post message.svg Huskeliste for Muhammed-tegningerne: rediger · historik · overvåg · opdater
  • Gennemgå gerne især tegnsætningen med et par friske øjne. --Morten Haagensen Elmose (diskussion) 29. nov 2015, 23:06 (CET)
  • Jeg har 7. juli 2022 nedgraderet artiklen. Artiklen er ingenlunde encyklopædisk formateret, indledningen er ikke dækkende nok, der er adskillige kildeløse afsnit, og meget af artiklen læser som en tidslinje. Den indeholder generelt ikke nok information, emnet taget i betragtning. — Biscuit‑in‑Chief :-) (DiskussionssideBidrag) 7. jul. 2022, 21:59 (CEST)Reply[svar]
  Exquisite-folder html.png
  • Denne artikel er blandt dem, som har været vist flest gange på den danske Wikipedia. Du kan derfor være med til at højne Wikipedias brugervenlighed ved at forbedre denne artikel.
  • Har du specifikke kommentarer til artiklens indhold eller detaljerede forslag til ændringer og tilføjelser, bedes du skrive dem her på denne diskussionside.
  Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
  Seneste opdatering: 31. May 2012 07:11

  Ér det en misere?[rediger kildetekst]

  Hej. I afsnittet "Oktober 2005" betegnes tegningerne muligvis som en "miser". Jeg er ikke, som læser, sikker på om det er tegningerne, et interview eller anden omtale, der beskrives som en miser. Uanset virker udtrykket meget ladet. Jeg håber, der er nogen med større viden, der kan præcisere dette. --92.243.251.196 3. okt 2015, 01:28 (CEST)

  Ifølge Dansk Sprognævn er en 'misere' en "meget uheldig situation". Det lyder ikke særligt ladet, snarere diplomatisk. --Med venlig hilsen Necessary Evil (diskussion) 3. okt 2015, 03:33 (CEST)

  Billede[rediger kildetekst]

  Som det tidligere har været nævnt på denne diskussionsside findes et billede af Jyllands-Postens avisforside på den engelske Wikipedia, men ikke den danske. Dette er ifølge kommentaren af 7. nov 2010 fra brugeren Trade, fordi man på den engelske blot kræver en formodning om, at tegningerne er frie. Det har, som jeg kan se, ikke været diskuteret siden da – altså i over 10 år. Jeg skriver derfor dette for at afsøge om noget har ændret sig og/eller rejse en general diskussion om årsagerne for og argumenterne bag, at dansk Wikipedia ikke har samme politik som den engelske.--37.109.3.188 13. aug. 2022, 15:16 (CEST)Reply[svar]

  Det skyldes at amerikansk lovgivning har et begreb der kaldes Fair use, som ikke findes i dansk lov. Se også Wikipedia:Billedpolitik#Om_Fair_Use - Nico (diskussion) 13. aug. 2022, 15:40 (CEST)Reply[svar]