Diskussion:Nældecelle

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Hej Wikianere

Jeg har labet denne her ny side. Jeg vil meget gerne også lægge et billede på siden af en nældecelle. Med alle nødvendige tilladelser (billedet er lavet af mig fra min egen bog og forlaget der udgiver bogen har givet alle nødvednige tillaldelser). Jeg har fundet ud af at oploade et billede til min konto (Billede:Fig 5 1 SEM Cnidae scalebar 20my LOW RES.jpg) men hvordan får jeg billedet indlejret på siden "nældecelle"

MVH, Michael Arvedlund cand.scient. PhD, arvedlund@speedpost.net, www.bricksite.com/reefconsultants dansk tid: 15:57 Onsdag d. 09 Maj 2007

Billeder sættes ind ved at skrive [[Billede:Filnavn|thumb|200px|Figurtekst]]. Vil du ikke lige gå ind på billedsiden og kopiere den meddelelse fra forlaget som du har fået over, så vi kan se at tilladelsen er god nok? Det er meget vigtigt at vi kan dokumentere at alt er OK. -- Danielle 9. maj 2007 kl. 16:04 (CEST)
Ok tak: hvordan fjerner man et billede? Det billede jeg har lagt op vil jeg gerne fjerne (jeg kommer senere med et andet, alle kan bruge lige så tosset de vil til alle formål). MVH Michael Arvedlund
Du kan ikke selv fjerne det, men jeg skal gerne gøre det for dig. Evt. kan du se på wikipedia'erne fælles billedarkiv, om der er et billede du kan bruge i stedet. Det sættes ind ved at skrive det samme som nævnt ovenfor. -- Danielle 9. maj 2007 kl. 16:11 (CEST)

Ok, mange tak Danielle, mvh Michael Arvedlund.

(efter 2x redigeringskonflikt)

Mht. sletning kan du markere det med {{slet}} - så kan en administrator slette det.
Danielle har forklaret koden - jeg fik sat den ind i mellemtiden. Du kan bare rette til efter behov (størrelse og billedtekst). Jeg kan kun bakke op om Danielles forslag mht tilladelsen. Beskrivelsen på billedsiden kan i øvrigt godt trænge til en korrekturlæsning.
NB: Det vil være rart hvis du bruger signaturkoden (~~~~)når du underskriver - så kommer der dels link til din brugerside og dels et tidsstempel på. --JGC 9. maj 2007 kl. 16:13 (CEST)

Jeg sætter mig ind i dette mht signaturkode. MVh Michael Arvedlund. 09. maj 2007 kl. 16:36 (CEST)

Blomstedyr[redigér wikikode]

Et tillægsspørgsmål - er de blomstedyr der omtales i starten af artiklen bare en fejlstavning af blomsterdyr, eller er det en dyrekategori jeg ikke kender? (har heller ikke hørt om blomsterdyr, men det lyder umiddelabrt lidt mere rigtigt). --JGC 9. maj 2007 kl. 16:13 (CEST)

Blomsterdyr er koraldyr. De hedder på latin Anthozoa, som oversat betyder: blomsterdyr. Se mere i bogen "Det Tropiske Koralrevs Biologi" af Arvedlund og Hermansen.

MVH Michael Arvedlund cand. scient. PhD, international koralrevsforsker, ekspert i koraller og koralrevsfisks økologi, morfologi afærd og fysiologi. arvedlund@speedpost.net, www.bricksite.com/reefconsultants. kl. 16:16 dansk tid, 09. Maj 2007.

OBS jeg har lagt et nyt billede op af afyrrede nældeceller. Det mp i meget gerne hjælpe mig med at sætte ind på siden om nældecelle. På forhånd tak.

Jeg planlægger at lave flere sider om koralrevsdyr og andre organismer. Forslag modtages meget gerne fra interesserede. Jge har også planlagt at donere flere billeder.

MVH Michael Arvedlund