Diskussion:Næse

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Jeg har begået en (mindre fejl) i den artiklen "næse" i da:wikiordbog.org, men når jeg forsøger at komme til at redigere artiklen dér, får jeg tilbudt denne (altså i da:wikipedia.org). Det gør det umuligt at have enslydende artikler i de to medier.

Desværre må jeg ulejlige andre med opgaven: kan der sættes vandtætte skodder op, så serveren (eller databoaseprogrammet) ikke tager fejl?

Mvh.

--Sten Porse 5. jun 2004 kl. 16:31 (CEST)

Mener du at artiklerne [1] og [2] er ens når du vælger "Redigér side"? (Det sker ikke her.) Eller mener du en helt anden adresse end "da.wiktionary.org" (da.wikiordbog.org findes ikke)?
- Kåre Thor Olsen (Kaare) 5. jun 2004 kl. 17:27 (CEST)

hvordan er begrebet 'at få en næse' opstået?[rediger kildetekst]

er der en der har en forklaring på dette?

venlig hilsen

Tue