Diskussion:Narcissistisk personlighedsstruktur

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


NoWiki[redigér wikikode]

Den norske artikel no:Narsissistisk personlighetsforstyrrelse som denne er basseret på er mærket med POV og manglende kilder - Nico 22. aug 2010, 12:04 (CEST)


CopyVio fra netpsykiater.dk[redigér wikikode]

Jeg er - som Bruger:Trade - en smule forvirret over den mulige copyvio fra netpsykiater.dk. Jeg kan ikke umiddelbart finde kopierede sætninger og vil heller ikke umiddelbart mene, at der er tale om en omskrevet udgave af den side. Jeg har derfor fjernet copyvio-notitserne. --Henrik (heb, Diskussion   Bidrag   E-mail) 28. dec 2011, 10:02 (CET)