Diskussion:Neil Armstrong

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Californien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Californien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Californien-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Månen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Månen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af månerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Rumfart, et forsøg på at koordinere oprettelsen og udbyggelsen af rumfartsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse start på vurderingsskalaen. Se kommentarer om vurderingen.

Neil Armstrong[rediger kildetekst]

Har han ikke skrevet en bog? Og hvad hedder den og hvor kan den fås? Skabelon:Psedosign

Det er muligt, han har skrevet en bog, og det kan være relevant at nævne den i artiklen. Du kan derimod ikke regne med at få oplysninger på Wikipedia om, hvor man kan få fat i bøger. Mvh. Arne (Amjaabc) 29. mar 2011, 13:07 (CEST)