Diskussion:Niels Brinck

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Aarhus Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Aarhus, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Aarhus-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Musik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Musik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af musik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Melodi Grand Prix Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Melodi Grand Prix, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Melodi Grand Prix-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Denne Wikipedia-artikel er omtalt i følgende kilde(r):
  • Anders Christensen og René Fredensborg (2015). "Wikipediaterroristen 'Sincere'". Radio24syv.

Fødselsdato[rediger kildetekst]

Det ser ud til at der er noget tvivl om hans fødselsdag. Den kilde siger 24.sep. 1974. Knud Winckelmann 13. okt 2009, 16:23 (CEST)

I en email til undertegnede bekræfter Bruger:Jeanette81, som har angivet denne dato, at 24. september 1974 er hans fødselsdag, idet hun nævner, at hun er Brincks assistent. Det burde derfor være korrekt. --Arne (Amjaabc) 21. dec 2009, 18:56 (CET)