Spring til indhold

Diskussion:Norsk brunost

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Ost Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Ost, et forsøg på at koordinere oprettelsen af osterelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Omdir. Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Omdirigering på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Norge Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Norge, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Norgerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Omdir. Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Omdirigering på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
[rediger kildetekst]

Ifølge Retskrivningsordbogen og Nudansk Ordbog, så er det korrekte danske navn på denne type ost myseost og artiklen bør derfor flyttes der til. --Patchfinder (diskussion) 12. okt 2014, 12:18 (CEST)

To mere Den Store Danske og DDO, altså peger alle autoritative kilder på myseost. --Patchfinder (diskussion) 12. okt 2014, 13:15 (CEST)
Enig. Man kunne overveje et egentligt flytteforslag på WP:FLYT, men det er forholdsvis ukontroversielt, og der er vist en del der peger i retning af Myseosten. -Pugilist (diskussion) 12. okt 2014, 15:24 (CEST)
Flytteforslag opretter man når der kan være tvivl, det ser jeg ikke her med det meget konkrete og autoritative kildemateriale. Men Bruger:Palnatoke giver udtryk for sin tvivl. --Patchfinder (diskussion) 12. okt 2014, 16:27 (CEST)
Var det ikke mere brugen af {{hurtigslet}}, der var problemet ? Selve flytningen bør ikke give anledning til det store. Lad os se om andre byder ind i løbet af et par dage. Hvis ikke, så kan flytningen foretages. --Pugilist (diskussion) 12. okt 2014, 17:02 (CEST)
Det er muligt, men hvilke muligheder har jeg da ellers, når jeg gerne vil flytte noget hurtigt og jeg ikke mener, der kan være tvivl? Fordi jeg vil ikke bruge megen tid på det, når det blot er en omdirigering, jeg ønsker slettet. --Patchfinder (diskussion) 12. okt 2014, 22:31 (CEST)
Pointen er netop forskellen på {{slet}} og {{hurtigslet}} - den sidstnævnte bør kun benyttes ved helt nye fejloprettede sider. Man kan evt. benytte den efter opnåelse af konsensus, men så er der jo typisk alligevel så mange, der har set forslaget, at det kun vil tage et par dage at få effektueret en {{slet}}. Hvad flytningsforslaget angår, så kan jeg ikke erindre, hvorfor artiklen i sin tid blev oprettet som "norsk brunost". Sikkert noget med nogen, som gik op i "ostens rigtige navn" og den slags. --Palnatoke (diskussion) 13. okt 2014, 21:05 (CEST)
Ok, så slet-skabelonen ville være ok. Den bruger jeg typisk også til artikler, men når det er en omdirigering, så synes jeg ikke at man kan kalde den for en side, fordi den blot skal omdirigere til selve artiklen. Jeg så at du havde foretaget en sammenskrivning i sin tid og troede derfor at det havde noget med sagen at gøre, men det har det så ikke. --Patchfinder (diskussion)
Jeg ville nok bare bruge {{flyt}} og måske oprette et flytningsforslag, men i oplagte sager (som denne nok er) burde skabelonen i sig selv være advarsel nok. Min bekymring mht {{hurtigslet}} er mest, at urutinerede brugere kan opleve at deres bidrag pludselig er væk. --Palnatoke (diskussion) 17. okt 2014, 17:43 (CEST)
Hvad er status? Det er stadig slette-skabelon på Myseost. --Steen Th (diskussion) 23. okt 2014, 17:56 (CEST)