Diskussion:OK Computer

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Albummet er allerede nævnt under diskografi i artiklen om Radiohead. --Broadbeer 4. aug 2006 kl. 13:52 (CEST)

OK Computer er af mange uafhængige kilder listet som et af 90'ernes allerstørste albums. Har noget album fortjent sin egen artikel, så er det her et af dem. Dermed ikke sagt, at det nuværende indhold er nok, men jeg synes bestemt artiklen skal bevares, for den skal nok blive udvidet. --Morten Barklund [ disk / bidrag ] 4. aug 2006 kl. 13:57 (CEST)
Enig med Barklund. Albummet er værd at have en artikel om. Men jeg vil næppe være i stand til selv at skrive en fornuftig artikel. --|EPO| 4. aug 2006 kl. 14:06 (CEST)

Nu er det ikke lige den musik genre jeg hører mest, men fint nok nu der er kommet lidt mere, for indholdet før tilføjede ikke mere end hvad, der stod i artiklen om gruppen. --Broadbeer 4. aug 2006 kl. 16:42 (CEST)