Diskussion:Oasis

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Roskilde Festival Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Roskilde Festival, et forsøg på at koordinere oprettelsen af relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Manglende kilder[rediger kildetekst]

Det er en meget omfattende og informationsrig artikel - som dog lider under, at der ikke er en eneste kildehenvisning, der kan underbygge de mange oplysninger. Det ville løfte artiklen, hvis en Oasis-kender kunne finde nogle kilder, som kunne sættes ind i slutningen. - apw 20. jun 2007, 16:41 (CEST)

Forældet info[rediger kildetekst]

Da Oasis er opløst ville det være fedt, hvis nogen med nærmere kendskab til gruppen kunne skrive lidt om det. Vh, Al Bundy 16. jun 2010, 03:24 (CEST)

Stor omskrivning på vej[rediger kildetekst]

Denne artikel trænger til en alvorlig opstammer, da den er skrevet i et temmelig kluntet sprog, nærmest ikke har nogle kilder, og ikke lever op til flere af Wikipedias standarter, bl.a. NPOV. Jeg er ikke den mest erfarne skribent, men jeg vil i de følgende dage lave store omskrivninger, hvilket nok betyder at flere afsnit helt bliver slettet eller kraftigt omskrevne. Deltag gerne i løjerne, men husk at høre Oasis imens ;) --Soren84 (diskussion) 27. aug 2019, 20:57 (CEST)

Arbejdet skrider langsomt frem, men det ville sørme være dejlig med lidt hjælp! Er der virkelig ingen derude, der kan hjælpe mig? --Soren84 (diskussion) 6. okt 2019, 14:59 (CEST)
Du er velkommen til at pinge mig Søren, så vil jeg kigge lidt med, og måske lave lidt (kan dog ikke lovet noget). Pt. vil det dog være dejligt, hvis du kunne give dit besyv med angående Wikipedia:Sletningsforslag/The Rain som du har oprettet - det falder jo under samme kategori som du arbejder på her. mvh Tøndemageren (diskussion) 9. okt 2019, 09:16 (CEST)
Tak for det :) Jeg har ikke så meget at deltage til The Rain. Det er en meget, meget lang diskussion I er ude i der, så ærlig talt, det gider jeg ikke ;-) --Soren84 (diskussion) 24. okt 2019, 22:27 (CEST)