Spring til indhold

Diskussion:Olympiske lege

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
OL Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt OL, et forsøg på at koordinere oprettelsen af OL-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Artiklen Olympiske lege har tidligere været foreslået som kandidat til at blive vist på Wikipedias forside som ugens artikel, men fik ikke nok stemmer til at blive valgt.

Milepæle
TidsmarkeringMilepælResultat
Nomineret til ugens artikel Afvist
Huskeliste for Olympiske lege: rediger · historik · overvåg · opdater

Ønsker til forbedring skrives her.

Denne artikel har følgende udmærkelser og/eller nomineringer i forskellige projekter og portaler på den danske Wikipedia:

Kilder til det indlysende[rediger kildetekst]

Jeg undres over, at der efterspørges kilde til oplysningen om, at legene kendes fra to æraer, altså fra antikken og moderne tid.

Det på trods af, at hele artiklen dokumenterer påstanden, også med kilder. Det er da i orden, at man vil have kilder til oplysningerne, men her synes jeg nok, det fremstår som useriøst og nærmest helt hen i vejret at stille spørgsmål ved noget, der dokumenteres videre nede i artiklen. Mvh --Nordfra (diskussion) 5. dec 2018, 14:01 (CET)

Pointen er at en artikel aldrig kan være selvrefererende, så selvom det står et andet sted i artiklen, så skal der stadig referencer på, så man kan verificere oplysningen. Denne reference kan dog sagtens være samme reference som bruges andre steder i artiklen. mvh Tøndemageren (diskussion) 5. dec 2018, 14:25 (CET)