Diskussion:Opera (flertydig)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Diskussion:Operaen omdirigerer hertil. For diskussion om Operaen på Holmen i København, se Diskussion:Operaen på Holmen

Jeg kan godt se jeg er lidt sent ude nu Sten er igang med at rette links, men jeg synes egentlig at det primære link til Opera bør være musikformen, som så påhæftes en : {{Skabelon:Harflertydig}}, men hvis det opnår tilslutning, kan det vel klares af en af robotterne (?). Det indebærer at Operaer flyttes til Opera, og Opera omdøbes til Opera (flertydig).

vh. Nico 3. maj 2005 kl. 17:43 (CEST)

God ide. Det er meget at rette manuelt. --Rune Magnussen 5. maj 2005 kl. 20:35 (CEST)


Jeg vil også tilslutte mig, at "Opera" som musikgenre bliver hovedopslag. "Operaer" (flertal) er vel også bedre anvendt som hovedindgang til liste(r) over (kendte) operaer. Villum Sejersen 7. maj 2005 kl. 12:00 (CEST)
Glimrende! Så kan jeg i stedet bruge kræfterne på en anden luns af de forkerte links. Mvh.--Sten Porse 8. maj 2005 kl. 18:07 (CEST)
Øhm - det med robotterne var faktisk mest et spørgsmål/et håbefuldt gæt, det er ikke noget jeg har forstand på; - og det har der ikke været nogen svar på. vh. Nico 8. maj 2005 kl. 18:48 (CEST)
Jeg har ikke lige fulgt med i diskussionen. Hvad er det, der skal rettes? Alle henvisninger til Operaer? --Twid 8. maj 2005 kl. 18:52 (CEST)
Ja det vil nok være det letteste, Alle henvisninger til [[Operaer]] rettes til [[Opera]] så kan vi lige manuelt tjekke bagefter om der skulle være et par enkelte til browseren eller et operahus der er kommet med. Ellers tror jeg opskriften fra mit første indlæg her ovenfor skulle virke - eller det er nok bedst at flytte den nuværende Opera til Opera (flertydig) først. vh. Nico 8. maj 2005 kl. 23:51 (CEST)