Diskussion:Oscaruddelingen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Antiguo-Artículo bueno-blue.svg Artiklen Oscaruddelingen er blevet afvist som lovende artikel. Artiklen er altså blevet vurderet til ikke at være klar til at blive forbedret til god artikel inden for en overskuelig fremtid. Hvis du er uenig i dette, kan du efter reglerne foreskrevet i udvælgelsesproceduren for lovende artikler enten gennominere eller indberette en klage.
Stock post message.svg Huskeliste for Oscaruddelingen: rediger · historik · overvåg · opdater
  • Indsæt flere direkte referencer i teksten. Toxophilus (diskussion) 20. jan 2017, 14:37 (CET)
  • Udvid historieafsnittet. Toxophilus (diskussion) 20. jan 2017, 14:38 (CET)
  • Udvid indledningen, og indsæt eventuelt et billede allerøverst. En oscar-statuette måske? Toxophilus (diskussion) 25. jun 2017, 13:11 (CEST)
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Video-x-generic.svg Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Denne Wikipedia-artikel er omtalt i følgende kilde(r):

Neeeeeeeeeeeeeeej, jeg har lige lagt hele listen af værter på med dato, og så flytter du den.

Så kan du jo bare gå tilbage, kopiere koden for listen og lægge den ind i den nye udgave.
Husk også at man ikke må lægge materiale ind herunder billeder, som man ikke har fået tilladelse til.
Claus Sørensen 29. feb 2004 kl. 23:02 (CET)
Det med at gå tilbage har jeg ikke lige styr på endnu.. det kommer nok.
Jeg smed billede på i en test, nu var der lige et jeg kunne teste med, og det skal jo læres hvordan det virker. - I øvrigt nemt, at der blot skal stå billedets navn, og ikke en længere henvisning til det.
Er der i øvrigt nogle som kan tilføje de mindre danske priser. I 2003 var der ham grafikeren fra LOTR samt en kortfilm. Er der ikke før vundet for bl.a. kortfilm?
Jeg er i gang med at støve dem op.
Husk altid at angive hvem der har givet dig lov til at bruge et billede i Wikipedia - også hvis det er dig selv, som har ophavsretten.
Du laver indryk i diskussioner ved at sætte kolonner (:) foran - et ekstra kolon for hver gang der skal rykkes ind - så kan man netop se, hvem som har skrevet hvad. Dit brugernavn og dato indsætter du med fire ~ lige efter hinanden.
Velkommen om bord - for i øvrigt.
Claus Sørensen 29. feb 2004 kl. 23:24 (CET)

Flytning[redigér wikikode]

Jeg mener, at artiklen bør flyttes til Oscaruddeling og således staves uden bindestreg. Jeg mener ikke, at retskrivningsordbogen giver belæg for at stave ordet med bindestreg. Hvis det skulle, ville det vel være med belæg i §63 stk. 8: "Usædvanlige sammensætninger. Sammensætninger med usædvanlige eller svært læselige ord- og bogstavsammenstød kan for tydelighedens skyld skrives med bindestreg." - men jeg mener altså ikke, at oscaruddeling er et ord, der kan falde ind under denne regel. Bemærk i øvrigt, at artiklen starter med netop at skrive "oscaruddelingen". Hvad siger I til at flytte artiklen? --Malou 14. okt 2006 kl. 13:14 (CEST)

Enig i flytning. --Pred (diskussion) 14. okt 2006 kl. 13:19 (CEST)
Symbol support vote.svg Støtter --Maitch 14. okt 2006 kl. 13:20 (CEST)
Symbol support vote.svg Støtter --Sir48 (Thyge) 14. okt 2006 kl. 13:22 (CEST)
Symbol support vote.svg Støtter --Lhademmor 14. okt 2006 kl. 13:51 (CEST)
Symbol support vote.svg Støtter --Christian (apoltix) 14. okt 2006 kl. 13:57 (CEST)

Danske Oscarvindere- afsnit[redigér wikikode]

"Denne sektion er skrevet fra et dansk synspunkt" og npov tilføjet d. 13. dec 2009, 17:34, dateret d 17. sep 2011, 23:12. Men en liste over hvilke danske film, der er blevet nomineret og/eller har vundet - er vel ikke pov? det er muligt at det mangler kilder osv, men det er noget andet. TherasTaneel (diskussion) 8. sep 2013, 21:20 (CEST)

lovende artikel[redigér wikikode]

Hvordan kan en elendigt maskinoversat artikel komme i nærheden af en nominering? Med ordnet mener jeg kun at have rettet en tiendedel af fejlene. Skulle den ikke oversættes fra grunden?188.179.123.130 14. dec 2016, 21:34 (CET)

Du skal være mere end velkommen til at give dig i kast med det :) mvh Tøndemageren (diskussion) 14. dec 2016, 22:07 (CET)