Diskussion:Ost

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Ost Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Ost, et forsøg på at koordinere oprettelsen af osterelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

bør bæverost virkelig stå i denne liste, der ellers omfatter ostetyper, der reelt findes - og ikke kun i en sketch hos Monty Python?? vh lise Lise Smidth 8. aug 2005 kl. 12:10 (CEST)

Hvis den overhovedet skal nævnes på siden bør det tydeligt fremgå at osten er fiktiv. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 8. aug 2005 kl. 12:12 (CEST)

Artiklen mangler et afsnit om lagring af ost og de resultater, der kommer ud af lagringen.--Sten Porse 11. maj 2011, 09:56 (CEST)

Wikipedia bruges nu også i reklamer . TGCP (diskussion) 14. dec 2014, 15:07 (CET)