Diskussion:Otto Brandenburg

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Melodi Grand Prix Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Melodi Grand Prix, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Melodi Grand Prix-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Video-x-generic.svg Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Søren Banjomus er ikke Brandenburgs egen komposition - se diskussion under Søren Banjomus. --Torben E. 30. nov 2007, 22:43 (CET)

Diskussion:Søren Banjomus --Villy Fink Isaksen 30. nov 2007, 22:48 (CET)

Indsat fra artikel[redigér wikikode]

(HAN SIGER AT HAN KOMMER FRA ØLGOD, I "HER ER DIT LIV" UDSENDELSEN FRA '80-ERNE!?) (skrev 188.183.84.142 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Fødeby[redigér wikikode]

Hejsa. Selvom det godt nok var en fejltagelse at jeg tilbagerullede seneste ændring fra en anonym bruger, så sår jeg faktisk i tvivl om hans fødeby er Hejnsvig eller Ølgod. Én ting er hvad kilden om hans fødsel siger, en anden er eget udsagn. Men det afsnit af “Her er dit liv” fra 1984 kunne jeg godt tænke mig at se som bevis. Skal fødebyen ændres, selvom det er kildebelagt? Mvh. ‎‎‎‎Zelrin (DiskussionBidrag) 11. jan 2020, 19:08 (CET)