Diskussion:Ove Krak

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Er de links nederst i artiklen egentlig relevante her? Den handler jo om Ove Krak og ikke Kraks Blå Bog. Linket til krak.dk virker i særhed ikke relevant, da det jo ikke fører til information om eller fra Kraks Blå Bog. Det ville nok være relevant i en artikel om Kraks Forlag AS, men vel ikke her.--Heelgrasper 15. apr 2005 kl. 12:34 (CEST)

Foreslås slettet. Samlede oplysninger om familie, Kraks Fond og Kraks Forlag samlet under et Kraks Forlag da de hænger sammen. Flertydig artikel Krak oprettet. --Kulu 7. maj 2005 kl. 22:56 (CEST)
En redirect til Kraks Forlag vil nok være bedre end en sletning.--Heelgrasper 7. maj 2005 kl. 23:43 (CEST)
Ja, men jeg vil ikke slette andres artikel--Kulu 7. maj 2005 kl. 23:53 (CEST)
Det kan du heller ikke ;)--Heelgrasper 7. maj 2005 kl. 23:56 (CEST) - Joh, Hvis jeg sletter tekst og redirecter --Kulu 7. maj 2005 kl. 23:58 (CEST)
Nej. Jeg kan gendanne den fem sekunder efter. Det er ikke forskellig fra at redigere på almindelig vis.--Heelgrasper 8. maj 2005 kl. 00:01 (CEST)

Start en diskussion om Ove Krak

Start en diskussion