Diskussion:Påkant

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Påkant

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Påkant er en dansk kunstnersammenslutning. Den er oprettet af dem selv, så der er tale om åbenlys selvpromovering. Sproget er heller ikke just encyklopædisk. Bruger:DenBlaaElg satte notablitetsskabelonen på, men Bruger:InsaneHacker satte også én på tilbage i 2014 ved oprettelsen, men den blev fjernet af Bruger:Metalindustrien med henvisning til Diskussionssiden. Jeg kan finde dem nævnt to steder her og her. Toxophilus (diskussion) 14. apr 2020, 20:54 (CEST)

  • Slet - selvpromovering er aldrig godt, og det er artiklen heller ikke. Der er ikke nok at finde om dem. Toxophilus (diskussion) 14. apr 2020, 20:54 (CEST)
Konklusion:
Artiklen er uencyklopædisk, der er intet gjort ved den i fire år, den emmer lidt af selvpromovering. Derfor slettes artiklen. Bemærk der ikke er afgjort relevans i denne diskussion. Tøndemageren 24. apr 2020, 17:14 (CEST)

Jeg har indsat Skabelon:Notabilitet på artiklen da jeg ikke lige ummidelbart kan finde noget materiale om organisationen, jeg har også ændret eksterne links til wikilinks da artiklen ellers virkede lidt reklamerende. Mvh. InsaneHacker (diskussion) 3. aug 2014, 13:11 (CEST)

Vedr. notabilitet[rediger kildetekst]

Påkant havde en del opmærksomhed i de første år - og spillede en rolle i det københavnske kunstnermiljø. Ikke mindst i kontekst af hvad folk siden laver. At slette siden, vil være et brud med Wikis formål, mener jeg. Især før artiklen har haft en chance for at blive ordentligt underbygget.

At henvisningerne kategoriseres som reklame er for egen regning. Henvisningerne tjener til at vise hvilken relevans påKants eksistens stadig har. Over 50 mennesker, som i dag er i forskellige andre miljøer, har trådt deres barnesko - eller simpelthen haft deres gang på stedet. I en kortere eller længere periode. Stedet har konkret relevans for flere ting der i dag, er sat i værk.

Artiklen er kun indledningsvis startet - og folk, der har viden om stedet er blevet eller vil blive opfordret til at komme med tilføjelser. (Skrev Berdal (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hvis artiklen ikke har haft en chance for at blive ordentligt underbygget, burde man så ikke have ventet med at gemme den? 'Over 50 mennesker' lyder ikke af særligt meget i mine ører. --|EPO| COM: 3. aug 2014, 14:38 (CEST)
Det er yderst begrænset hvad der er om denne gruppe. Det eneste jeg kan finde er dette: [1]. Jeg foreslår at siden slettes. — Fnielsen (diskussion) 31. maj 2015, 19:25 (CEST)[svar]