Diskussion:Parken Sport & Entertainment

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Navnet på selskabet stemmer ikke med angivelserne i Flemming Østergaard.--Heelgrasper 14. nov 2005 kl. 11:46 (CET)

Ifølge http://www.parken.dk/script/site/page.asp?artid=39&cat_id=56 hedder det PARKEN Sport & Entertainment A/S (og PARKEN skrives konsekvent i versaler). --Morten Barklund 14. nov 2005 kl. 11:54 (CET)
I Kategori:Danske_virksomheder er det lidt hip som hap, om artikler om aktieselskaber er navngivet med A/S eller ej. Jeg opfatter umiddelbart A/S som en juridisk teknikalitet, som ikke bør indgå i artikelnavnet, medmindre det benyttes i sædvanlige omtale af selskabet. Jeg ved ikke, hvad der er kotume ved omtale af PARKEN Sport & Entertainment fx i pressen. Mht. at skrive PARKEN med versaler synes jeg, at det grænser til at være så kreativt, at man kan overveje, om ikke det var mere passende at følge de normale retskrivningskonventioner.--C960657 22. sep 2006 kl. 00:13 (CEST)