Diskussion:Palæstinenserloven

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

"Sådan er det gået de 321 palæstinensere"[rediger kildetekst]

Jeg fjernede dette afsnit, da det forekommer sladderbladsagtigt. Der ligger naturligvis en fin human interest story her, men artiklen er i forvejen POV. Kriminaliteten kan måske være relevant, hvis den påståede sammenhæng mellem denne og holdningerne til irakerne i Brorsonskirken findes (og så bør den naturligvis belægges med troværdige kilder). --Palnatoke (diskussion) 21. sep 2015, 08:12 (CEST)

Udmærket at tage det på diskussionssiden. Jeg har tilføjet flere kilder, som drøfter hvordan Palæstinenserloven igen og igen er brugt politisk til at argumentere for stramninger i udlændingepolitisken. Den har haft stor betydning for hvordan det politiske Danmark har forholdt sig til irakere, syrere og andre udlændinge, der kommer til landet som flygtning eller indvandrere. Kilder (Berlingske) argumenterer endda at særloven har spillet en rolle i splittelsen i Socialdemokratiet, som udtryk for en kamp mellem Auken og Nyrup fløjen. Man kan ikke forstå udviklingen dansk flygtningepolitik uden at komme ind på denne særlov. Det må ikke forveksles med POV. Det er heller ikke sladderbladsagtigt. Det er troværdige kilder. Jeg.citerer.kilder (diskussion) 24. sep 2015, 10:02 (CEST)
Jeg synes afsnittet er notabelt, det beskriver en konkret og kendt sag hvor man har givet asyl til afviste asylansøgere på baggrund af en aktivistisk kampagne og hvilke konsekvenser det har haft for samfundet. Jeg har flere gange set denne artikel refereret fra flere forskellige sider i debatter om flygtninge, det må jo være fordi det er en illustrerende case. TorbenTT (diskussion) 24. sep 2015, 10:23 (CEST)