Diskussion:Paradise Hotel (Danmark)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Sletningsforslag: Paradise Hotel (Danmark)

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Bruger:Rasmusbyg har markeret artiklen Amplification med {{uencyklopædisk}}, samt {{kilder}}. På norsk, lever artiklen tilsyneladende op til kravene, og man kunne evt. bruge en skabelon til listerne ligesom i den engelske artikel om paradise hotel. Jeg har forsøgt at indskrive listerne fra artiklerne om de danske sæsoner der, så man kunne sammenskrive de uencyklopædiske artikler (den løsning faldt dog ikke i god jord). En løsning kunne være at nøjes med at inkludere deltagerene fra sæson 1 i artiklen, i skabelonen også kunne der blevet lavet en artikel om sæson 2 i danmark hvis/når der kan være mere i artiklen end deltagernavnene, og bruge den samme skabelon. Tilsvarende kunne vi tage diskusisonen om artiklerne om de danske artikler om sæsonerne. Mvh. Trade 12. feb 2012, 12:45 (CET)

  • Symbol comment vote.svg Kommentar Jeg synes lige det skal være på det rene, at jeg er helt klar over at PH er notabel, det jeg synes er problemet er udformningen af artiklen (eller listen over lister). --Rasmusbyg 12. feb 2012, 12:52 (CET)
  • Symbol comment vote.svg Kommentar - Selvfølgelig er realityshowet Paradise Hotel notabelt (også selv om det ikke er "fint"), og som Rasmusbyg skriver, så er det mere et spørgsmål, om artiklens kvalitet lever op til standard. Umiddelbart er det eneste problem den skæve vægt i artiklen, men det kan vel løses ved at overføre de lange lister over de mange deltagere til en uddybende artikel. Pugilist 12. feb 2012, 13:29 (CET)
  • Symbol comment vote.svg Kommentar Der er tydeligvis ikke grund til at diskutere sletning. Artiklen har problemer, men de kan løses på forskellig vis - for eksempel ved at fjerne 9/10 af indholdet og så genopbygge den. Tag diskussionen på Diskussion:Paradise Hotel (Danmark). --Palnatoke 12. feb 2012, 13:31 (CET)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Useriøst sletningsforslag. Afvist. --Palnatoke 12. feb 2012, 13:31 (CET)

Artiklen er semibeskyttet pga. en del hærværk. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 5. maj 2008, 19:26 (CEST)

Sæson 6: Navne[redigér wikikode]

Jeg har sat efternavne på de fleste i sæson 6. Vil I finde de sidste? (Nicolea, Stina og Kasper)Ainsha 28. feb 2010, 02:23 (CET)

Sæson 7[redigér wikikode]

Jeg har fjernet sæson 7 efter et opkald fra TV 3. De vil gerne have at vi venter med at udråbe vindere til sæsonafslutningen er vist. Det kan også være lidt svært at angive kilder på forhånd. --Palnatoke 23. maj 2011, 16:35 (CEST)

I øvrigt er det uklart, hvad formålet er med at have samme indhold i denne artikel og sæson-artiklen. --Palnatoke 23. maj 2011, 18:16 (CEST)

Uencyklopædisk[redigér wikikode]

Der er blevet indsat uencyklopædisk på artiklen, jeg mener ikke at artiklen er uencklopædisk. --Pacx 26. maj 2011, 23:53 (CEST)

Afsnittene om de danske sæsoner kan man roligt fjerne - der er alligevel ingen tekst i, blot en tabellarisk oversigt. Tidligere var det værre endnu. --Palnatoke 27. maj 2011, 00:28 (CEST)

Jeg har genindsat uencyklopædisk. Jeg mener ikke at artiklen lever op til stilmanualen da den bare er en opremsning af ligegyldige lister. Der bør tages en diskussion om, hvad sådanne artikler/afsnit skal indeholde for at leve op til standarden, jeg mener denne side er et godt eksempel på hvordan det ikke skal gøres. --Rasmusbyg 12. feb 2012, 12:23 (CET)

omfattende artikel, der savner en kritisk tilgang, men med potentiale til at blive god. Peter Mulvany 12. feb 2012, 22:34 (CET)
Hvor ser du det omfattende? Det er jo bare lister? --Rasmusbyg 12. feb 2012, 22:43 (CET)
Jeg bemærker at vi igen har fået dubletoplysninger ind fra sæsonartiklerne. Betyder det, at vi så skal slette dem, Trade? --Palnatoke 12. feb 2012, 23:25 (CET)
Listen, over deltagere, er sådan som, folk mener det både uenycklopædiske i hovedartiklen, men også, uencyklopædiske i de enkelte artikler om sæsonerne (tilsyneladende af en eller anden grund?). Når, problemstillingen, pt. er sådan, vil jeg mene at, det er umuligt, at få gjort både hovedartiklen, samt sæsonartiklerne, efter dette normer encyklopædiske. Dette er derfor (for mit vedkommende) mit sidste ord i denne sag (og samtlige andre-sæson artikler). Trade (diskussion) 31. mar 2012, 19:19 (CEST)