Diskussion:Paradise Hotel (Danmark, sæson 6)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Er et resumé over et reality programs udvikling relevant for en encyklopædi? Jeg har ikke slettet noget, da det muligvis er mig, der er lidt gammeldags :) --Tach 27. maj 2010, 23:17 (CEST)[svar]

Nej, det er ikke kun dig. Det er problematisk med resuméet alene af den grund, at der ikke findes kilder på det. --Brandsen 27. maj 2010, 23:23 (CEST)[svar]

Skal der oprettes en afstemning til formålet, eller er der praksis for at slette den slags uden videre? --Tach 1. jun 2010, 12:47 (CEST)

Vi har en del artikler med afsnitsoversigter for diverse tv-serier og tegnefilmserier. Men de har sandt at sige også betydelig mere varig interesse, da mange af dem kan findes på dvd eller internettet, også længe efter at de er blevet sendt i tv. Til gengæld går den her artikel faktisk forholdsvis seriøst til emnet. Og alene det, at det er sæson 6, vidner jo om at programmet nyder større interesse end mange andre. Se i øvrigt også Wikipedia:Sletningsforslag/Amalie Szigethy hvor en artikel om en af deltagerne blev foreslået slettet, men hvor der ikke var konsensus om det.
Hvad kilder angår så angives det normalt aldrig ved handlingsreferater, i det kilden selv sagt er serien/bogen/filmen/spillet selv. --Dannebrog Spy 1. jun 2010, 13:09 (CEST)