Diskussion:Paradise Hotel (Danmark, sæson 9)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Selvom tvserien ses af mange mennesker, så ses den dog ikke af alle. Artiklen bør indeholde en forklaring af hvad utrykket Ep, der optræder i tabellen dækker over. --Hofkas (diskussion) 10. apr 2013, 15:51 (CEST)

Ep = Episode. Forkortelsen, er viat universel for tv-serier samt div. mangaer som fx. naruto --Trade (diskussion) 10. apr 2013, 16:36 (CEST)
OK, men jeg kan ikke være den eneste der er så uvidende. Men det hjælper på forståelsen, nu hvor tabellen har fået kolonneoverskrifter. Der er dog ikke nogen grund til at det står i hver eneste celle, eftersom det står i alle dem der indeholder information. Redundant information i tabeller bør udelades og angives i tabel-hovedet, ligesom man gør med enheder. --Hofkas (diskussion) 10. apr 2013, 17:36 (CEST)

Uencyklopædisk og mulig semibeskyttelse?[rediger kildetekst]

Jeg har markeret denne her som uencyklopædisk, for jeg forstår den simpelthen ikke.

Ligeledes lader tabellens indhold til at skifte nærmest fra minut til minut, uden noget større system. Jeg regner med at meget er vandalisme. VIl det give mening at semibeskytte den igen, så de reelle brugere får en chance for at få sat lidt skik på den? Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 14. maj 2013, 17:04 (CEST)[svar]

Jeg har semibeskyttet den igen, så den kan få lidt ro. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 14. maj 2013, 18:02 (CEST)[svar]