Diskussion:Parzival

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Middelalderen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Middelalderen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af middelalderrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Navnet optræder i et antal stavninger:

Koordinering er påkrævet. -- Sebastjan 15. jan. 2006 kl. 13:05 (CET)


Ikke enig!

Det er ikke nødvendigvis samme navn, der optræder i flere stavninger. Der er behov for afklaring - ikke samskrivning. Det skal afklares om det der er et fælles udgangspunkt. Det kunne føre til en overordnet artikel (om det fælles udgangspunkt - eller blot en (flertydig) artikel med evt (redirect)), der så henviser til de forskellige betydninger. Ovenfor skriver Sebastjan, at "Wolfram von Eschenbach nævner Parsifal", men det er ikke rigtigt. Artiklen Wolfram von Eschenbach nævner hans værk Parzival, mens Parsifal er en artikel om en Wagner opera. Wagner er antageligt inspireret af legenden, som også behandles i Parzival.

Jesper Sloth 25. sep 2006 kl. 23:26 (CEST)