Diskussion:Patrick Mtiliga

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Spanien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Spanien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Spanienrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

POV og spekulationer[rediger kildetekst]

Jeg har nu kilder til det som er skrevet om Mtiliga-gate, hvor begge siders version er taget med. Kan skabelonerne fjernes?--217.209.200.127 19. okt 2012, 09:15 (CEST)

Skabelonerne kan ikke fjernes endnu, da de ikke henviser til manglende kilder, men til at neutraliteten ikke er okay. Som teksten er nu, står den 100% til fordel for Patrick Mtiliga, hvilket ikke nødvendigvis er den rigtige vinkling (eller der forkerte for den sags skyld). Teksten skal have et neutralt look, det vil sige at den ikke skal favorisere hverken Patrick Mtiliga, DBU eller Morten Olsen, men beskrive objektivt hvad der er sket, fra alles synspunkt. mvh Tøndemageren (diskussion) 19. okt 2012, 09:36 (CEST)