Diskussion:Pave Innocens

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Jump to navigation Jump to search
Italien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Italien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Italien-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Monarki Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Monarki, et forsøg på at koordinere oprettelsen af monarki-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Vatikanstatens flag Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Vatikanstaten, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Vatikanstatenrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Er den almindelige stavemåde på dansk ikke Pave Innocens? Jeg vil foreslå artiklen flyttet dertil, linkene i den rettet til Pave Innocens XX. og artiklerne de peger på flyttet tilsvarende.--Nikolaj 4. aug 2009, 11:22 (CEST)

Nu er der flyttet, men ikke rettet ret meget. --Palnatoke 21. aug 2009, 14:54 (CEST)