Diskussion:Per Brinch Hansen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hvorfor er denne artikel på norsk? - Kåre Thor Olsen (Kaare) 11. maj 2005 kl. 17:11 (CEST)

Forfatteren blev spurgt om det samme igår på Brugerdiskussion:80.202.34.62.--Heelgrasper 11. maj 2005 kl. 17:53 (CEST)
Såvidt jeg kan se, har en anonym bruger skrevet en artikel om pbh på den norske wikipedia, og så er den overført næsten uden ændringer til den danske. Så jeg har tilladt mig at fordanske artiklen i første omgang, dernæst at kontakte Per Brinch Hansen, der velvilligst gav sin tilladelse til bruge af billeder. Tilbage står så spørgsmålet: Hvem kan omskrive den danske artikel til norsk - idet jeg ikke kender særligt godt til bokmål? (den engelske artikel vil jeg forsøge at lave ud fra den danske). --hansjorn 20. aug 2005 kl. 10:02 (CEST)

Hvorfor medtage engelske begreber i en dansk wikipedia[rediger kildetekst]

Det er vigtigt for forståelse af emnet at anføre nogle engelske begreber, så man ikke kommer til at rode rundt. Det er klart, at det er en dansk wikipedia, og teksten skal være forståelig, men nød bryder alle love og nogle regler, hvis man skal bevare sammenhængen. Det gælder også uskrevne artikler/sider om amerikanske universiteter, mennesker, titler, skikke mv., som kan blive relevante for denne og lignende biografi-artikler. Derfor mit forsøg med en ordforklaring + intern henv. i slutningen af artiklen, som jeg ihvertfald selv har brug for. Det er ikke et forsøg på at indføre engelske begreber i det danske rum, tværtimod. --hansjorn 21. aug 2005 kl. 18:56 (CEST)

Vil du forpligte dig til for al fremtid at rette alle artikler til, hver gang et af dine engelske links får en tilsvarende dansk artikel? --Twid 21. aug 2005 kl. 19:21 (CEST)
Det var dog et usædvanligt retorisk spørgsmål. Man kan ikke forpligte nogen eller noget på en Wikipedia. Jeg anvender mit værktøj til opbygning af en artikel og forsøger at få artiklen til at være konsistent på ethvert tidspunkt - og gerne at motivere andre til at fylde evt. huller. Det har du jo netop gjort og kunnet have gjort til at begynde med, ikke? At du blander om på billederne uden at angive anden grund end "spredte billederne lidt ud" - det er en anden mærkværdighed, som jeg må finde mig i. Nå - det er nok varmen, der gør mig irritabel, så lad det ligge der. --hansjorn 21. aug 2005 kl. 23:32 (CEST)
Varmen? Der er godt nok ikke varmt her! M.h.t. til billederne, så ser siden altså herrens ud i min browser: Hvorfor i øvrigt putte så mange billeder på? --Twid 22. aug 2005 kl. 20:49 (CEST)
Det ser bestemt ikke godt ud, så det vil jeg gerne se på - og hvad angår det med at bruge mere end et billede, så er det vel smag og behag, om man kan lide det eller ej. Jeg kan godt lide at se et menneskes udvikling over tiden i en levnedsbeskrivelse. Men formateringen yder ikke moderne DtP retfærdighed, det vil jeg medgive - selv på en varm dag.--hansjorn 23. aug 2005 kl. 06:59 (CEST)